Život merimo kašičicama kafe

Naša priča

Oduvek nas je zbunjivalo to što kafa ima nadimak rasanjujući napitak. Jer iako je tačno da se razbudimo kada ujutru popijemo svoju omiljenu šoljicu, tek nakon kafe se osećamo kao da imamo vere u svoje snove i snage da ih ostvarimo.

A naši snovi su bili upravo kafa.

Prvo smo sanjali o tome da proizvodimo najsvežiju kafu za pripremu na domaći način, pa smo u svojoj pržionici pronašli recept za savršenu mešavinu. Dovoljno snažnu da nas pokrene i omogući nam da započnemo dan na pravi način. I dovoljno ukusnu da naš omiljeni ritual nikada ne postane navika.

Našu ideju su razumeli poznavaoci kafe, sanjalice po prirodi. Povećao se broj ljudi kojima su jutra zamirisala na svežinu, a samim tim se i povećao broj snova koji se napajao direktno iz naše pržionice. Zbog njih smo odlučili da postanemo još bolji, pa smo se vrlo brzo opremili najsavremenijim mašinama za prženje i pakovanje kafe.

Sada sanjamo o tome da istu svežinu i prepoznatljiv domaći ukus učinimo dostupnim i ljubiteljima Espresso kafe. Zbog toga smo pažljivo odabrali sastojke koji poznavaocima pružaju maksimalni užitak. A tradicionalnu italijansku recepturu prilagodili, pa je naša svetlije pržena kafa baš po ukusu naših potrošača. Jer Italijani Espresso piju s nogu, mi ga pijemo s ljubavlju.