Mogućnost porudžbine je moguć samo na teritoriji Republike Srbije. Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa firmom AKS Express. Isporuka van teritorije Srbije nije moguća. 

Za iznose preko 1,500 dinara, dostava je besplatna. Ukoliko poručite proizvod koji je niži od 1,500 dinara, potrebno je da platite dostavu u iznosu koji će biti prikazan u delu “Check out” prilikom kupovine proizvoda..

Ukoliko je narudžbina primljena u periodu do 12:00h, roba ce biti pripremljena za slanje istog dana. Narudžbine primljene posle naznačenog vremena će biti prebacivane na sledeći dan. Ukoliko zbog pogrešno unetih ličnih podataka roba ne bude isporučena u gore navedenom roku SZTR “Rakić” i AKS Express će pokušati da kontaktiraju kupca na osnovu ostalih podataka koje je naveo i pokušati ponovnu isporuku. U slučaju da se ni tada ne isporuči pošiljka, AKS kurirska služba nam vraća paket.

Kontakt telefon koji ostavljate prilikom on-line naručivanja će biti korisćen za proveru tačnosti zahteva i legitimnosti osobe. Na isti telefon će Vas kontakirati i kurirska služba.

Poručeni proizvod putem Interneta biće Vam isporučen u roku od 5 radnih dana od dana kada primite potvrdu o porudžbini.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom!

 

Način plaćanja

Plaćanje pouzećem

Plaćanje se vrši prilikom preuzimanja robe na adresi primaoca. Plaćanje se vrši u dinarima.  Uz svu kupljenu robu sa našeg sajta na ovaj način dobijate i račun.

Plaćanje karticom

Potrebno je samo da preuzmete robu prilikom dostave. 

Besplatna isporuka je za sve porudzbine preko 1,500.00 RSD