Novo

Espresso kafa u zrnu – Fresco Blend (1KG)

2.400,00 din.

Fresco Blend je prilagođen različitim preferencijama ljubitelja kafe. Bilo da je vaš izbor klasični espresso, cappuccino, ili nešto sasvim drugačije, ova mešavina će zadovoljiti svačije ukuse. Prepustite se raznovrsnosti i pronađite svoj omiljeni način uživanja u ovoj jedinstvenoj kafi.
Savremenom pakovanje garantuje očuvanje poznatog mirisa i ukusa koje ulepšava vaša jutra.
Prženje: Srednje
Poreklo: Blend 7 vrsta kafe
Vrsta: 50% Arabica / 50% Robusta
Čuvanje: Kafu čuvajte na čistom, hladnom i suvom mestu.
Neto: 1KG
Dostava je BESPLATNA za porudžbine preko 1,500 dinara

 

Kategorija:
Dostava

Mogućnost porudžbine je moguć samo na teritoriji Republike Srbije. Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa firmom AKS Express. Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.

Za iznose preko 1500 dinara, dostava je besplatna. Ukoliko poručite proizvod koji je niži od 1500 dinara, potrebno je da platite dostavu u iznosu koji će biti prikazan u delu “Check out” prilikom kupovine proizvoda.

Kontakt telefon koji ostavljate prilikom on-line naručivanja će biti korisćen za proveru tačnosti zahteva i legitimnosti osobe. Na isti telefon će Vas kontakirati i kurirska služba. Poručeni proizvod putem Interneta biće Vam isporučen u roku od 5 radnih dana od dana kada primite potvrdu o porudžbini.