Prikaz 1–12 od 15 rezultata

Akcija

Tempo Del Caffe kapsule su specijalno dizajnirane za Nescaffe Dolce Gusto aparate. One su kopatibilne sa svim DolceGusto aparatima.

Uživajte kod kuće ili na poslu kao da ste u kafiću: Naše kapsule će učiniti da pripremite različite ukuse kafe ili napitaka sa kafom na svom DolceGusto aparatu.
U ponudi imamo 4 različita ukusa kafe, a to su: Espresso, Intenso, Lungo i Columbia. Ukoliko ste ljubitelj mleka u kafi, nudimo Vam i različite napitke sa kafom, a to su: Cortado i Caffe Latte. Tako da u svom domu možete postati pravi barista!

Pripremanje kafe je na isti način kao i kod originalnih Dolce Gusto kapsule: Na svakom našem pakovanju se nalazi idealna mililitraža za svaku vrstu kafe i napitaka sa kafom. Potrebno je da kapsulu ubacite u aparat,izaberete postavku za vruću vodu i napunite šoljicu do preporučene mililitraže. Nakon toga možete slobodno uživati u vrhunskoj kafi!

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji zatvaranja kapsula, koja čuvaju aromu i svežinu kafe od sada možete uživati u najkvalitetnijem ukusu kafe. Tako da je ovo savršena alternativa za originalne DolceGusto kapsule.