Prikazani svi od ukupno 8 rezultata

Akcija

Tempo Del Caffe kapsule su specijalno dizajnirane za Nescaffe Dolce Gusto aparate. One su kopatibilne sa svim DolceGusto aparatima.

Uživajte kod kuće ili na poslu kao da ste u kafiću: Naše kapsule će učiniti da pripremite različite ukuse kafe ili napitaka sa kafom na svom DolceGusto aparatu.
U ponudi imamo 4 različita ukusa kafe, a to su: Espresso, Intenso, Lungo i Columbia. Ukoliko ste ljubitelj mleka u kafi, nudimo Vam i različite napitke sa kafom, a to su: Cortado i Caffe Latte. Tako da u svom domu možete postati pravi barista!

Pripremanje kafe je na isti način kao i kod originalnih Dolce Gusto kapsule: Na svakom našem pakovanju se nalazi idealna mililitraža za svaku vrstu kafe i napitaka sa kafom. Potrebno je da kapsulu ubacite u aparat,izaberete postavku za vruću vodu i napunite šoljicu do preporučene mililitraže. Nakon toga možete slobodno uživati u vrhunskoj kafi!

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji zatvaranja kapsula, koja čuvaju aromu i svežinu kafe od sada možete uživati u najkvalitetnijem ukusu kafe. Tako da je ovo savršena alternativa za originalne DolceGusto kapsule.