Kada želimo da kafu bude baš po našem ukusu, u nju dodajemo mleko, šećer, šlag… Nećemo se mešati u način pripreme kafe, jer ipak vi znate šta vam najviše prija. Samo ćemo vam pomoći da kafu pripremite tako da bude baš po ukusu vašeg Instagram profila.

Instagram voli kafu i kafa voli Instagram. Zbog toga je gotovo nemoguće zamisliti jutro a da se u postovima ljudi koje pratimo ne nađe šoljica našeg omiljenog napitka, uz odgovarajući opis ili hešteg.

Počećemo od same fotografije. Kafa je najfotogeničnija odmah nakon što je izlijete u šolju. Para kojom odiše čini sliku dinamičnijom, a kafu primamljivijom. Dok ruke koje drže šoljicu fotografiju čine ličnijom.

Ukoliko kafu pijete iz svoje omiljene šoljice, dozvolite šoljici da privuče svu pažnju. Ako se nalazite na terasi koja je dekorisana po vašem ukusu, ok je da kafa bude samo deo kompozicije kadra. Ali imajte na umu da je kafa najlepša kada se fotografiše odozgo.

Kada zabeležite savršenu fotografiju, vreme je i za takav opis. On zavisi od inspiracije, ali svakako uključuje oprobane heštegove, poput najočiglednijeg: #coffee, ali i druge, popularne na globalnom nivou: #coffeelovers, #butfirstcoffee, #ilovemycoffee, #coffeetime. Dok od oznaka na našem jeziku možete koristiti: #kafa, #vremejezakafu, #prvajutarnja.

I ne zaboravite, ljubav prema kafi je nemerljiva. Ali svako da naša omiljeni napitak zaslužuje što više lajkova.

2 thoughts on “Instagram i kafa to su srca dva

 1. Sanja kaže:

  Kafa je odlična! Preporučujem. ☕?

  1. Tempo Del Caffe kaže:

   Draga Sanja,

   Hvala puno na divnim rečima, drago nam je da ste zadovoljni 🙂

Comments are closed.